Team

Park Fun Tong (Register Belastingadviseur – RB)

Algemeen directeur, Belastingadviseur | ma t/m vr (NL/EN/CN)

Als een geboren en getogen Rotterdammer met een tikje Rotterdamse mentaliteit ben ik opgegroeid in een gezin van zes. In dit gezin maakte ik al op een jonge leeftijd kennis met het ondernemerschap. Generaties lang hebben wij ons in (familie)bedrijven gemanifesteerd, voornamelijk in het restaurantwezen.

Na een leerzaam middelbare schoolperiode in het buitenland ben ik mij daarna gaan focussen op de studie economie. Al op jonge leeftijd heb ik de functie bedrijfsleider mogen uitoefenen. Gedurende deze periode heb ik de bedrijfsvoering ingevuld en ben in verantwoordelijk geweest voor de resultaten en de continuïteit van de onderneming.

Terugkijkend naar het verleden heb ik gedurende deze positie veel kunnen leren door diverse (en praktische) ervaringen in zowel de rol van zelfstandige beslissingen te nemen met aanzienlijke, financiële consequenties, als met zijn allen erdoor samenwerking de schouders onder te zetten.

Door Tong’s Belastingen en Administratie kan ik de rol vervullen die mij het beste ligt: ervaring en kennis inzetten om bedrijven te ondersteunen en deze beter te maken. Daarnaast houd ik graag van direct contact.

Wing Yin Pang – MSc.

Manager, Financial controller | ma t/m vr (NL/EN/CN)

In het financiële vak zeggen alleen cijfers niet veel als er niks ermee wordt gedaan. Al vanaf jongs af aan kwam ik al in aanraking met het financiële vakgebied. Mede hierdoor ben ik in het vakgebied ingerold. Na mijn bachelor studies heb ik diverse masterstudies gedaan, namelijk Accounting, Auditing en Control en Accounting & Finance aan de Erasmus Universiteit.

Cijfermatige gegevens geven mij een boost! Samen met mijn team zorg ik ervoor dat de cijfers een betekenis vormen voor uw onderneming. Naast het volgen van diverse masterstudies heb ik ook ervaring mogen opbouwen in het vermogensbeheer, de verzekering, de Retail/foodbranche. van het optimaliseren van processen tot aan het verzorgen van de volledige financiën en accounting.

Als financial controller/manager ben ik binnen Tong’s Belastingen en Administratie verantwoordelijk voor een juiste weergave van uw onderneming en het finaliseren van het eindproduct, waardoor u als ondernemer de juiste beslissingen kunt nemen. Fiscaliteit zal direct bij u als ondernemer een belangrijke rol spelen.

Als lid zijnde van de Register Belastingadviseurs word ik blijvend bijgeschoold op het fiscale vlak en blijf ik op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Miao Wang – MSc.

Financial controller | ma t/m do (EN/CN)

I enjoy numerical analysis and the moment of solving financial problems, which was a part of choosing this specialty. After graduated from Erasmus University with Masters degree in Accounting and Control, I have been actively participating and working in the field of accounting and management for almost 5 years.

During my working experience in the finance department in severall well-established and well-known companies including Royal DSM, Fugro Marine Service etcetera. I enriched my knowledge and skills not only in the field of accounting and in addition my ability of utilizing several modern enterprise-class finance software systems including SAP and Microsoft Dynamics was also strengthened.

Based on my expertise and experience, I am confident of conducting several services not limited but include the followings:

  • financial annual report
  • monthly tax report
  • bookkeeping
  • controlling and communication with clients about accounting and financial issues.

As a careful thinker and problem solver, I am reliable and dedicated to my work. With this attitude I will do my best to achieve outstanding results.

Karim Ajdid – BSc.

Financiële administrateur/boekhouder| ma t/m vr (NL/EN/MA)

Als een echte Rotterdammer bezit ik de ondernemersmentaliteit. Voordat ik aan de slag ging bij Tong’s Belastingen en Administratie, was ik meer dan 10 jaar werkzaam binnen de detailhandel. Gedurende deze periode heb ik een leidinggevende functie gehad. Verder heb ik met het management samen gekeken naar de financiële structuur in het bedrijf. Naast de branche detailhandel heb ik diverse ervaring opgedaan binnen de overheid, waaronder CWI en SoZaWe.

Binnen Tong’s Belastingen en Administratie heb ik mijzelf als administratief medewerker/boekhouder verdiept in de fiscale wet- en regelgeving. Deze verdieping heb ik opgedaan gedurende mijn opleiding Belastingconsulent aan MVP, zodat alle aangiftes op een correcte manier wordt uitgevoerd. Op deze manier garanderen wij dat uw administratieverwerking altijd voldoet aan de laatste fiscale wet- en regelgeving. Via Rijnraadadviseurs en Register Belastingadviseurs worden wij continue bijgeschoold.

Een echte boekhouder/administratief medewerker is oplossingsgericht, proactief en gespecialiseerd in zowel de boekhouding als ICT.

Abdel Aouaj – BSc.

Financiële administrateur | wo t/m vr (NL/EN/MA)

Rotterdam is geen bekende stad voor mij. Als een echte Rotterdammer vind ik het leuk om mijn handen uit de mouwen te steken. Vanaf kleins af aan ben ik al in aanraking gekomen met de financiële administratie. Mede dankzij deze aanraking ben ik terecht gekomen in deze financiële tak. Het verwerken van de administratie, het onderhouden van klantcontacten zijn voor mij bekende termen.

Gedurende mijn opleiding Bedrijfsadministratie heb ik diverse werkervaring mogen opbouwen en het vak mogen proeven. Zo heb ik ervaring opgebouwd bij een vergelijkbaar boekhoudingskantoor zoals Tong’s Belastingen en Administratie. Hiernaast heb ik ook al een aantal jaren ervaring binnen andere branches, waaronder de detailhandel.

Als bedrijfsadministrateur ben ik opgeleid om onder andere uw administratie zo zorgvuldig en netjes mogelijk te verwerken. Zo krijgen wij en u een duidelijk beeld van de administratie van uw bedrijf. Een goede communicatie met de klant is al het halve werk!

Ying Fu – BSc.

Financiële administrateur/salarisadministrateur | ma t/m do (NL/CN)

Pensioenwetgeving, verlonen, loonjournaalposten zijn woorden die niet vreemd zijn voor mij. Als salarisadministrateur verzorg ik de maandelijkse loonaangiftes van diverse klanten, van import- & exportbedrijven tot aan horecaondernemingen. Met de kennis die ik gedurende mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) heb opgedaan, heb ik voldoende kennis om klanten op het gebied van salarisadministratie te begeleiden/te adviseren.

Na mijn studie bedrijfsadministratie ben ik meer dan 5 jaar werkzaam geweest in de horecabranche. Na vele jaren horeca-ervaring weet ik precies hoe een horecaondernemer denkt en voelt. Ik zal ervoor zorgen dat u ook weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Als bedrijfsadministrateur vind ik het interessant om bezig te zijn met het verwerken en analyseren van cijfers.

Het werk is zeer uitdagend, doordat de klanten komen met diverse vragen met betrekking tot de salarisadministratie en de financiële administratie. Ik help graag de klant in nood en ben daarom erg betrokken bij klanten.

Jenny Cheung – BSc.

Financiële administrateur/salarisadministrateur | ma, di, do, vr (NL/EN/CN)

De financiële administratie is geen onbekend terrein voor mij. Voordat ik aan de slag ging bij Tong’s Belastingen en Administratie, ben ik meer dan 5 jaar een zelfstandige ondernemer geweest. Het opstellen van een kasblad, het bijhouden van mijn eigen administratie en het contact onderhouden met de boekhouder heeft mij nieuwsgierig gemaakt om werkzaam te zijn binnen een belasting- en administratiekantoor.

Bedrijfsmanagement en Rechten heb ik als vooropleiding gehad, voordat ik aan de slag ging bij de afdeling debiteurenbeheer. Meer dan 5 jaar heb ik kennis van de debiteurenadministratie, dus ik ken alle ins en outs van het vak! Ook weet ik precies hoe een horecaondernemer denkt en voelt, doordat ik meer dan 15 jaar gewerkt hebt in de horecabranche. Binnen Tong’s Belastingen en Administratie kan ik alsnog mijn passie voor deze branche uitoefenen!

Het hebben van Chinese klanten, het doen van de administratie van de horecabranche, de interesse van het vakgebied boekhouden heeft mij de interesse opgewekt om bij Tong’s Belastingen en Administratie te werken.

Yanqing Yu – MSc.

Financial administrative assistant  | ma, di, do, vr (EN/CN)

Import and export are very familiar territory to me since I have working experience in this field. Due to the complexity of import and export companies it is very challenging for me to work with these kind of clients. These companies are closely linked to other subsidiaries and headquarters outside The Netherlands. Therefore the companies have to be in compliance with other rules and regulations as well as with tax abroad.

After graduated from Rotterdam University of Applied Sciences with Masters degree in Financial and Accounting Management, I have worked for more than five years in the import and export field. I have worked for several international companies that are established in The Netherlands. During this work period I have enriched my skills in SAP, Microsoft Office etcetera.

As a native Chinese I understand my client’s hard working mentality and drive to run a succesful business. Maintaining a good liaising with clients helps to build a healthy business relationship. Tong’s Belastingen en Administratie is a great company where I can develop my skills, to be connected to the import and export field and to perform in a professional manner to several clients. Helping our clients is a big pleasure!

Dehui Yu –

Financial administrative assistant  |  (EN/CN)

To be updated.

Chen Wei –

Financial Controller |  (EN/CN)

To be updated.

Chi-Yan Yeung –

Financial Controller |  (EN/CN)

To be updated.

© Copyright - Tong's Belastingen en Administratie